Frågor & Svar

Här har vi samlat de mest vanliga frågorna vi stött på. Skulle Du inte få svar på din fråga efter att ha läst igenom den här sidan, kontakta oss på följande epost-adress: support@paketfabriken.se


Hur vet jag att min order är registrerad
När din order gått in i vårt system får du upp en sida som tackar för din beställning och du får ett ordernummer. Du får också ett bekräftelsemail till din angivna e-post adress. Titta för säkerhets skull även i din skräppost om den inte dyker upp i vanliga inkorgen.

När kommer min gåva?
Din gåva levereras som postpaket till närmaste lokala utlämningsställe inom ca 10 dagar efter att vi har mottagit Din beställning. Vissa gåvokort har avtalat om leverans till arbetsplatsen. Detta framgår av texten på ditt gåvokort.

Jag har fått ett gåvokort hur gör jag?
När du registrerat ditt gåvokort hos oss kommer du vidare till presentationssidan. Där finner Du alla produkter som Du har möjlighet att välja mellan. När Du bestämt dig, klicka på ”Välj gåva”. Du får därefter skriva in Dina kontaktuppgifter, glöm inte mobilnummer, då posten kommer att SMS avisera ditt paket. När Din beställning är mottagen skickas ett e-mail till den e-mailadress du har angett. Spara detta som kvitto.

Kan man lösa in gåvokortet per telefon?
Nej, tyvärr inte. Du löser in Ditt kort genom vår hemsida.

Kan jag välja vart gåvan ska levereras?
Du skriver själv in mottagaradress till gåvokortet. Cirka 10 dagar efter beställning får mottagaren ett SMS meddelande till mobilnumret du angett och kan därefter hämta paketet på närmsta utlämningsställe. Vissa gåvokort har avtalat om leverans till arbetsplatsen. Detta framgår av texten på ditt gåvokort.

Kan jag välja när gåvan ska levereras?
Nej, tyvärr inte. När väl beställningen är gjord dröjer det ca 10 dagar innan mottagaren får avisering om paketleveransen. Därefter har mottagaren 10 dagar på sig att hämta ut gåvan innan försändelsen går i retur till avsändaren. Vissa gåvokort har avtalat om leverans till arbetsplatsen. Detta framgår av texten på ditt gåvokort.

Finns det andra varor att välja mellan än de som finns på hemsidan?
Nej, det är bara de produkter som visas i gåvoshopen som du kan välja på.

GDPR
Vi behöver din adress och e-post samt telefonnummer för att kunna fullfölja vårt uppdrag att leverera din vald gåva.
E-post för att skicka bekräftelse och leveransavisering. Telefonnummer för att PostNord skall kunna avisera att paketet finns att hämta på utlämningsstället.
Dessa uppgifter raderas ur vårt system senast 6 månader efter stoppdatum för gåvoshopen,
Har du frågor om dessa uppgifter - kontakta oss via e-post: support@paketfabriken.se.

© 2015 Paketfabriken | Producerad av Noxit Intellisite®